Over Zip Art

Wat doen we?

Wij zijn een familiebedrijf waar SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID centraal staat. Waar wij ons ten volle willen inzetten voor een PROPER MILIEU en waar de KLANT KONING is.

Wij zijn nu ook toegankelijk voor iedereen, bedrijven en particulieren. Uw bestelling wordt met de grootste zorg verwerkt.

Het nieuwe normaal anno 2020 vraagt om een nieuwe, frisse, en vooral een veilige aanpak. Handhygiëne wordt meer dan ooit vanzelfsprekend en een automatisme in ons dagelijks bestaan. Wij bieden daarom een ontsmettingspaal aan met een mooi design, aan een betaalbare prijs, want mooi hoeft niet duur te zijn. De daarbij horende ontsmettingsproducten zijn eveneens beschikbaar.

Samen met de toenemende vraag naar hoog kwalitatief borduurwerk, kwam ook de vraag of wij zelf ook de kleding konden aanbieden.

De Zip Art kleding collectie is voortgevloeid uit onze nauwe betrokkenheid bij de paardensector. Door de jaren heen hebben wij een reputatie opgebouwd in het borduren van logo’s op allerhande materialen zoals paardendekens, onderleggers, jassen, polo shirts en nog zo veel meer. Vaak kregen wij de vraag of wij niet zelf de kledij konden aanbieden. En zo is de idee ontstaan om onze eigen basiscollectie te ontwerpen. Samen met een modeontwerper uit Noord Macedonië hebben wij perfecte pasvormen gecreëerd volgens Italiaans design. En ook hier geldt het principe van hoge kwaliteit aan betaalbare prijs.

Waarvoor staat onze naam en ons logo?

In eerste instantie kan je er van uitgegaan dat Zip Art gewoon leuk klinkt, dat de combinatie van de woorden toch wel wat ongewoon is en dat het daardoor eenvoudig te onthouden is.
Toch schuilt er meer achter deze keuze.

Zip is afgeleid van zipper. Een zipper bestaat uit 2 rijen kleine blokjes die perfect in elkaar passen. Ontbreekt er een schakel, dan is de zipper stuk. Ook wij hebben onze familie en vrienden nodig om goed te functioneren en ons geluk, vreugde en verdriet te delen. Samen zijn we sterk. Verbondenheid, verdraagzaamheid en liefde zijn de belangrijkste bouwstenen van onze maatschappij.

Art staat voor “kunst” in de betekenis van de kunst om samen te brengen, maar ook de kunst om los te laten en ieder individu in de groep te aanvaarden voor wie hij is en waar hij voor staat met respect voor ieders vrije keuzes.

Het logo van ZipArt is volledig gebaseerd op deze betekenis. De open cirkel is een vrouwelijk symbool en staat voor “Vrijheid in Verbondenheid”. Het paard, als edel dier, staat aan het begin van deze cirkel en symboliseert ook mijn passie voor paarden.
Het vierkant is een mannelijk symbool en staat voor aarde en de vier elementen. Het symboliseert duurzaamheid, veiligheid, evenwicht en orde. Samen vormen deze 2 symbolen de perfecte harmonie tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid.

Kortom, ZipArt is wie wij zijn en waar wij voor staan. Nu, meer dan ooit hebben wij nood aan positieve signalen, empathie en liefde om onze wereld weer leefbaar te maken.

Wij heten u dan ook van harte welkom in onze webshop. Heeft u een vraag, contacteer ons dan voor meer informatie.

Snel advies nodig?
+32/52 35 82 87
of via mail : zipart@newvekama.be